Om oss

Pia Webb driver Nedsläckt och är en eldsjäl inom krisberedskap. Hon brinner för ämnet överlevnad och känner att hon verkligen hamnat i sitt rätta element nu när hon får inspirera och coacha individer och grupper ute i naturen, utifrån naturens villkor. Tack vare Pia´s engagemang har hon möjliggjort att 4H i Dalarna utbildat över 300 barn och ungdomar i krisberedskap.

Pia Webb´s bakgrund

Pia Webb är författare och certifierad livs- och karriärcoach med över 1000 coachtimmar i bagaget. Hon har framgångsrikt coachat otaliga företagsledare och näringslivstoppar, både i Sverige och utomlands mellan 2009-2018. Hon brinner för hälsa och välmående och drömmer om att driva ett hälsohem. Hon är utbildad hemvärnssoldat och trivs som bäst ute i naturen. De senaste åren har Pia inspirerat och utbildat 100-tals inom krisberedskap och hälsa för att stärka vår framtid för våra barn och unga; bl.a. genom sitt otroliga engagemang inom 4H i Dalarna.

Pia´s föreläsningar har bidragit till att många fått viljan direkt att agera för att förbättra sina egna liv. Hennes självhjälpsbok ”Förbättra livet på ditt sätt” (”Improve Your Own Quality of Life Swedish Way”) är grundstommen i föreläsningar. Boken har fått topprecensioner och nominerats till Award-Winning Finalist i USA under kategorin motiverande självhjälpsbok. 

Läs mer om Pia´s bakgrund via Sveriges Talare

Kontakta Pia Webb om du vill veta mer om hennes verksamheter, boka äventyr (kickoff, team-building) för ert företag eller skola.