Nyhet! Tysta retreats

Pia Webb tillsammans med Lars Norrman håller tysta retreats året runt i Dalarna och utomland. Man väljer själv om man vill vara med på plats eller delta online.

Nästa helg-retreat planeras inom kort! Så kontakta oss gärna om du är intresserad, här!

”Vi är ett par i Sverige som inspirerar andra att investera i sig själva genom tysta retreater. Vi ser retreats som ett av de bästa sätten att få kontakt med ditt sanna jag och utveckla dig själv (och sin parrelation). Enligt oss är det personlig utveckling på högsta nivå!” / Pia & Lars

Feedback från deltagare

“Det blev en nystart. Jag fick betydelsefulla insikter som hjälper mig i vardagen och att skapa det liv jag vill leva framöver.”

“Jag har lärt mig att jag lyssnar på mig själv väldigt lite i min vardag, det blev väldigt uppenbart när det bara var jag och jag var helt fri att göra precis vad jag ville utan några måsten. Det var lättare att ”se” mig själv och vad jag vill och behöver”

“Jag tycker att man ska ge sig tiden att vara med sig själv för sin egen skull. Man upptäcker sidor hos sig själv och får insikter som man kanske inte får annars. Det är en fantastisk möjlighet till personlig utveckling på alla plan.”

Här kan du ladda ner ett infoblad om våra tysta retreats!